Rólunk

Az Egyesület vezetői 25 éve foglalkoznak banki rendszerekkel. Az itt szerzett tapasztalatot és tudást használjuk fel a tevékenységünkhöz.

Jogelődünk a Banki Károsultak Információs Irodája amely mediációs eljárást végzett. Válságkezelési tevékenységet 2008 óta végzünk a hitelválság kirobbanása óta. Éveken keresztül dolgoztunk a parlament fogyasztóvédelmi bizottságában mint civil szakértő. Az MNB civil hálójának tagjaként tevékenykedtünk. Részt vettünk több adósmentős törvény kidolgozásában mint tanácsadók.

Tevékenységünk elsősorban az ügyfélanyagok feldolgozásában merül ki. Ennek során értékeljük a helyzetet és megoldási javaslatokat fogalmazunk meg. Revízió alá vesszük a hitelszerződést, valamint az ügyfél tartozásait. Elsősorban peren kívüli megállapodásokat dolgozunk ki az ügyfél érdekében.

A tanácsadásunk ingyenes.

Bárki aki hozzánk fordul, úgy ellátjuk tanácsokkal, hogy saját maga intézkedni tud az ügyében. Bonyolultabb ügyekben konkrét segítséget biztosítunk azoknak akik tudják vállalni az egyesületi tagsággal járó kötelezettségeket. A kötelezettség mértéke összefüggésben van az ügyfél szociális és anyagi helyzetével, az ügyek bonyolultságával, valamint az ügyek számával.

A családsegítő szolgálatok, valamint az önkormányzatok részére is lehetőséget biztosítunk együttműködésben válságkezelés területén.

Ha szeretné szakértőre bízni az ügyeit keressen bizalommal.

Kovács László

főtitkár